Username:

Password:

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Muchler Achievements  (Przeczytany 158 razy)
karlos03
Newbie
*

« : Luty 17, 2010, 08:45:17 »

Witam mam pytanko , otóż zostało mi do odblokowania osiągnięci ,,Kill 30 enemies with a cover mounted Muchler''
w tym osiągnięciu mam zero zabitych ,chociaż przeszedłem grę ,hordy itd to dalej mam zero ,myślę że używam nie tego działka w związku z tym pytanko które jest to działko i gdzie je zdobyć?Raczej na pewno nie jest to działko Troika ,które wypada z hordy.Prosze o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 09:39:36 wysłane przez karlos03 » Zapisane
Szakal
Newbie
*

Blood, guts...another day on the job.

« Odpowiedz #1 : Luty 18, 2010, 11:13:06 »

Chodzi Ci o osiągnięcie ,, Flaki Miażdżyciela,, ?? ( sorry że pytam ale nie jestem pewien)
karlos03
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Luty 18, 2010, 08:44:06 »

Tak tak Flaki Miażdczyciela Uśmiech
Szakal
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Luty 19, 2010, 09:45:29 »

Flaki Miżdżyciela- musisz zabić 30 wrogów używając działka gatlinga, które ma miażdżyciel...Odnosząc się do pytania jak je zdobyć...musisz zabić Miażdżyciela a poźniej wziąść po nim jego działko, jest też taka możliwość, że działko może po prostu leżeć ( luzem) na ziemi.
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2010, 09:49:47 wysłane przez Szakal » Zapisane
karlos03
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Luty 19, 2010, 01:29:24 »

Tak wiem to,ale ja już tym działkiem zabiłem ponad 60 gości i 2 razy tyle hordy, lecz dalej mam może w tym osiągnięciu 10 zabitych:/ jakim sposobem mam to zrobić? powalić na ziemie ,od razu zniszczyć czy może w głowę?Proszę o pomoc.
Mam Jeszcze  pytanko skoro już założyłem ten temat , czy macie jakiś dobry sposób na walkę z piłą? mam tylko 1 pada i nie mam xbox live więc ustawiona walka nie wchodzi w grę , a gdy podbiegam do Bota on rzadko chce ze mną walczyć na piły.
Pozdrawiam Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2010, 03:57:29 wysłane przez karlos03 » Zapisane
Szakal
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Luty 21, 2010, 10:07:06 »

Ok...ja też byłem zdziwiony bo zabiłem z ok 100 gości a dopiero miałem z 25 w osiągnięciu, na twoim miejscu próbowałbym dalej. A co do botów i piły...ja zawsze jak gram w hordę i widzę cyklopa to staram się go obejść na około, w moim przypadku to zazwyczaj działa bo robię to szybko, ale jeżeli Cię on Cię zauważy, że go bierzesz z flanki  to już lepiej w niego strzelać niż zostać zerżniętym  Mrugnięcie. Pozdrawiam
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: