Username:

Password:

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Wsparcie dla strony!  (Przeczytany 1592 razy)
B4 Hunter PL
Administrator
Jr. Member

WwW.GeaRSoFWaR2.PL

Zobacz profil WWW Email
« : Listopad 13, 2008, 11:48:50 »

Ostatnio pisałem wam o możliwości wsparcia serwisu od strony finansowej. Jedyne co musicie zrobić to zjechać na sam dół strony głównej portalu i kliknąć którykolwiek ze złotych linków w reklamie Google.

Po wczytaniu dowolnej strony zamknijcie ją i po problemie, cała przygoda zajmie wam około 10 sekund a i tak odwiedzacie nasz serwis codziennie! Już wkrótce na forum również pojawi się Google Add.

Zarobek z klikania jest marny, jednak przy większej grupie osób klikających regularnie codziennie po RAZ może uda nam się wspomóc budżet przy opłatach za serwer i domenę.

UWAGA: Prośba jest nieoficjalna dlatego też prosił bym zachować jej treść dla siebie i ewentualnie dyskretnie przekazać dalej. Chęć dołączenia do "Klikaczy" proszę zaanonsować w odpowiedzi!

- Redakcja gearsofwar2.pl

Aby ujednolicić forum podpisy proszę generować z TEJ strony.
pinio
Jr. Member
**

rat-tat-tat-tat-tat

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 14, 2008, 08:29:39 »

Jakie są koszty utrzymania na serwerze i koszt domeny? Społeczność zaczyna być duża więc jak każdy by zrzucił się nie trzeba było zbędnych reklam wyświetlać. Ja się oczywiście zrzucę  Mrugnięcie

Sergi
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Listopad 14, 2008, 10:03:58 »

Bardzo dobry pomysł, chętnie poklikam ;)Widziałem już takie rozwiązanie na kilku stronach, sprawdza się to bardzo dobrze - użytkowników nic to nie kosztuje, a przy ~100 odwiedzinach dziennie generuje się sporo gotówki Chichot
pinio
Jr. Member
**

rat-tat-tat-tat-tat

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Listopad 14, 2008, 10:35:22 »

Na adsense google wypłaca czekiem jak kwota minimalnie przekroczy $100 jak się przekroczy tę kwotę google zaczyna się interesować taką stroną, a jeżeli będą sztuczne kliknięcia to google to włapie i kasy nie wypłaci zwłaszcza jak ktoś będzie nadmiernie klikał na reklamy wtedy dostanie się bana, a wszystko co zostało zarobione nic się nie zobaczy. Więc nie widzę sensu w klikanie sztuczne, a po za tym są do tego odpowiednie softy które to robią... tak mi się obiło w necie  Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2008, 10:38:12 wysłane przez piniogorki » Zapisane

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: